Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Wonen.nl
De grootste woonsite van Nederland.
www.wonen.nl
Wonen Online
Trends, tips en praktische informatie.
www.wonenonline.nl
Tiver
Tips omtrent wonen en interieur.
www.tiver.nl
advertentie
Wonen Compleet
Links naar alle wooninformatie die u zoekt.
www.wonencompleet.nl
Direct Wonen
De grootste verhuurmakelaar van Nederland. Direct Wonen heeft een uitgebreid woningaanbod in elke prijsklasse: van studentenkamers tot gemeubileerde verhuur
www.directwonen.nl
Wonen en Leven in Thailand
Dit is een site voor verkoop en bemiddeling van woningen in Thailand.
www.thailandresidence.nl
Goed Wonen
Groep van interieurwinkels met elk een eigen assortiment van gerenommeerde nationale en internationale meubelmerken.
www.goedwonen.nl
Dolfijn Wonen
Bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Tevens leveren wij expat en relocation services voor bedrijf en particulier.
www.dolfijnwonen.nl
101 Woonstickers
Een serie interieurstickers waarmee je snel je huis een andere sfeer geeft. Precies zoals je zelf wilt. Een kwestie van opplakken en klaar.
www.101woonstickers.nl
advertentie
Samenwonen
Tips en info voor iedereen die gaat samenwonen met een partner.
www.samenwonen.com
Woonnet
Alles over wonen en inrichting.
www.woonnet.com
Huis kopen in Hongarije
GeGe Makelaardij is officieel makelaar in Hongarije en heeft altijd ruim 200 huizen te koop.
www.hongarijehuis.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.