Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Centrum Egelantier
Yogacentrum de Egelantier in de bollenstreek (te Noordwijkerhout).
www.centrum-egelantier.nl
Yoga Berry
Yogalessen in Deventer en omgeving.
www.yogaberry.nl
Sadhaka
Biedt in Frankrijk verschillende cursusweken aan o.a. yoga, meditatie en creatief.
www.sadhaka.nl
advertentie
Artemis Yoga
Artemis heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen en workshops. Doel van het centrum is het bieden van een ruimte waar men verdieping en rust kan vinden.
www.artemisyoga.nl
Yogaschool Ajana
Yogaschool Ajana in Utrecht biedt (groeps)lessen Hatha-yoga, Advaita-yoga en meditatie. Ook individuele yogatherapie mogelijk.
www.yogajana.nl
Anand
Biedt begeleiding, cursussen, behandelingen en therapie op het gebied van massage, reiki, yoga en meditatie.
www.anand.nl
Yoga Special
Het yoga magazine voor de liefhebbers.
www.yogaspecial.nl
Fascinerend
Yoga en Ayurvedisch informatiecentrum gericht op Zelfzuivering Fascinerend is een organisatie die gebaseerd is op Yoga en Ayurveda
www.fascinerend.nl
Sahaja Yoga
Sahaja Yoga is een meditatievorm waarbij een subtiele innerlijke spirituele energie in ons ontwaakt. Dit leidt tot de ervaring van gedachteloos bewustzijn, vreugde en innerlijk evenwicht.
www.sahajayoga.nl
advertentie
Vlindervrij Kinderyoga
Lessen kinderyoga, relaxatie voor kinderen, zelfvertrouwen winnen, creatieve themaweekjes in de vakanties.
www.everyoneweb.com/vlindervrij
Yogastad
De school waar je yoga en sacraal dansen kunt leren bij Theo Van Belleghem.
www.yogastad.be
Amita Webshop
Webshop voor yoga, meditatie en shiatsu benodigdheden vervaardigd uit biologisch katoen.
www.amitashop.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.