Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bakkieverhuur
Een aanhanger huren voor een verhuizing of verbouwing? Bakkieverhuur Oldenzaal heeft open en gesloten aanhangers te huur, auto-ambulances te huur en schamelwagens te huur.
www.bakkieverhuur.nl
Haakon Quadtrailers
Producent van quadtrailers, motortrailers en steigerwagens met ijzersterke kwaliteit en service (Noord-Holland).
www.quadtrailer.nl
Aanhang Cars
Alle merken aanhangwagens en trailers ook speciaalbouw.
www.aanhangcarsnederland.nl
advertentie
Haakon Steigerwagens
Producent van UniCaddy en Haakon steigerwagens.
www.steigertrailer.nl
Damca Boottrailers
Gespecialiseerd in de productie van boottrailers en verkoop van aanhangwagens.
www.damco-boottrailers.nl
Hocar
In en verkoop, onderhoud en reparatie van aanhangwagens. Tevens reparaties aan machines en apparaten.
www.hocar.nl
Haak 'm an
Producent van boottrailers, steigerwagens en speciaalbouw. Altijd kwaliteit tegen een zachte prijs (te Wieringerwerf).
www.haak-m-an.nl
Bunk Carrosserie
Opbouwen en repareren van carrosserieŽn in diverse uitvoeringen. Daarnaast behoort het ontwerpen, bouwen en repareren van aanhangwagens en opleggers tot onze hoofdtaken.
www.bunk.nl
De Boer Pesse
Verkoop en verhuur van aanhangwagens, paardentrailers, bagagewagens.
www.deboerpesse.nl
advertentie
Williams Trailers
Williams Trailers staat garant voor een kwalitatief hoogstaande trailer.
www.iforwilliams.net
Rieske Aanhangwagens
Rieske is bouwer van aanhangwagens, zowel voor de verkoop als voor verhuur.
www.rieske.com
European Trailer Care
Succesvolle samenwerking van een aantal gespecialiseerde trailer-reparatiebedrijven.
www.europeantrailercare.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.