Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kom Shop
Hun assortiment varieert van kommen, schalen en kannen tot volledige serviezen en bestekken. Een groot deel van de collectie wordt op ambachtelijke wijze, speciaal voor Kom Aardewerk geproduceerd.
www.komshop.nl
Olival Aardewerk
Op deze site vindt je Portugees aardewerk uit midden- en zuid-Portugal.
www.olival.nl
Den Hartog Keramiek
Dit is de site van een Nederlandse Import - Export Groothandel sinds 1969. Gespecialiseerd in Keramiek, Glaswerk, Deco en Bloemisterij artikelen.
www.denhartogkeramiek.nl
advertentie
Fries - Aardewerk
De officiŽle site van de manifestatie 400 jaar Fries Aardewerk.
www.friesaardewerk.nl
Vereniging Maastrichts Aardewerk
De Vereniging Maastrichts Aardewerk verkoopt een aantal boeken, stencils en mappen met informatie over Maastrichts aardewerk.
www.verenigingmaastrichtsaardewerk.nl
Fries Aardewerk
Deze site gaat over Fries aardewerk. En speciaal over de bedrijven en bedrijfjes die na 1945 aardewerk hebben gemaakt en soms ook nu nog maken.
www.fries-aardewerk.nl
Delfts aardewerk
Dit is de website van het kenniscentrum van Gemeentemuseum Den Haag.
www.delftsaardewerk.nl
Kunst Aardewerk
In het centrum van Workum in een fraai gerestaureerd pand is sinds 1971 Pottenbakkerij Kunst gevestigd. Dit is hun website.
www.kunstaardewerk.nl
Cornelis Aardewerk
Cornelis aardewerk levert handbeschilderde tegels & tableaus.
www.cornelisaardewerk.nl
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.