Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

North Star Accu
Een site met meer info over de North Star Accu; de meest betrouwbare accu met 5 jaar garantie!!
www.northstaraccu.nl
Hoogendijk Accu's
Hoogendijk accu's en automaterialen is leverancier van automaterialen, accessoires, gereedschap, accu's en equipment.
www.hoogendijkaccu.nl
Accu Start
Deze site biedt je een groot aantal links aan over accu's.
accu.startkabel.nl
advertentie
Accu Shop
De site van de online accushop in Nederland.
accu-shop.nl
Komeet Accu
Deze firma levert allerlei soorten accu's.
www.komeet-accu.nl
Accu Service
De site van de AGM specialist met een grote keuze en een afgewogen advies op maat.
www.accu-service.nl
De Accu Winkel
De Accuwinkel is een onderdeel van de Batterij & Accu Specialist BV, met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van accu's, batterijen en laders.
www.accu-winkel.nl
Replace Direct
Hier vindt je batterijen, Adapters, Accessoires, Upgrades en Onderdelen. Batterijen voor uw - PDA, Camcorder, Digitale camera, IPOD, UPS Backup...
www.replacedirect.com
GSM Accu Totaal
GSM accu en batterij Winkel.
www.accu-totaal.nl
advertentie
Quadpost Webshop
Quadpost webshop voor uw All Terrain Vehicle (ATV) en quad banden accessoires en toebehoren. Alles voor uw Quad kunt u hier vinden. Ons assortiment is enorm.
www.quadpost.eu
Vermeulen Bandenservice
Informatie over de verkoop en montage van autobanden en accu's (te Cranendonck).
www.vermeulen-bandenservice.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.