Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vereniging Van Milieu Adviesbureaus
De VVMA is een branchevereniging voor (bodemgerichte) milieuadviesbureaus.
www.vvma.nl
Falke & Verbaan
Falke & Verbaan, in 1992 opgericht, is een onafhankelijk toonaangevend HRM-organisatie-adviesbureau. We zijn specialist in het realiseren van cultuur- en gedragsverandering binnen organisaties.
www.falkeverbaan.nl
Raad van Organisatie-Adviesbureaus
Bevordert professionele bindingskracht in de organisatie-adviesbranche en is de belangrijkste vereniging van organisatie-adviesbureaus in Nederland.
www.roa-advies.nl
advertentie
ACE technisch adviebureau
ACE-Services is een dynamisch technisch advies en ontwerp bureau, gevestigd in West Brabant.
www.ace-services.nl
DOC Advies
DOC Advies is een organisatieadviesbureau met als kernactiviteit verandermanagement. Wij realiseren kostenbesparingen en kwaliteitsverbetering.
www.docadvies.nl
Jungle Rating
Jungle Rating is een internetadviesbureau en verbetert voor u de online resultaten. Wij zijn specialist in online marketing en communicatie.
www.junglerating.nl
Belastingadviesbureaus
Uw gids voor het zoeken naar een adviseur voor hulp bij Uw belastingsaangifte.
www.belastingadviesbureaus.nl
VDB Consulting
Managementadviesbureau voor met name grote bedrijven en organisaties. De aanpak is gestoeld op theorie en praktijk. Het bureau onderhoudt goede contacten met de universitaire wereld in binnen- en buitenland.
www.vdbconsulting.com
Precom
Vereniging van adviesbureaus voor public relations en strategische communicatie.
www.precom.org
advertentie
Accent organisatie advies
Wij zijn het adviesbureau, gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven bij het implementeren en borgen van een excellente bedrijfsvoering.
www.adviseren.nu
Intexso
Adviesbureau voor de schoonmaak. Beheer, kwaliteitscontrole, software, begeleiding, mutatiebeheer.
www.intexso.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.