Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vakantie Zuid-Afrika
Informatie over vakanties naar dit prachtige land. Tevens aanbiedingen.
www.vakantie-zuidafrika.nl
Euraf Portaalsite
Internationale handel tussen Europa en Afrika. De categorien zijn immobiliŽn, import-export, human resources, cultuur, vertegenwoordiging, huwelijk, consulentie en diensten.
www.euraf.net
Afrika Centrale
De Afrika Centrale verzorgt workshops en optredens West Afrikaanse dans en percussie en creatieve workshops in Afrikaanse stijl, op onze eigen locatie in Amsterdam, of op een locatie naar eigen keuze in Nederland of Belgi√ę.
www.afrikacentrale.nl
advertentie
True Africa
Op zoek naar het echte Afrika? True Africa levert individuele reizen naar Tanzania die net iets verder gaan.
www.trueafrica.com
Ontmoet Afrika
Via onze organisatie Ontmoet Afrika kun je het echte Afrikaanse leven ontdekken. Wij bieden bemiddeling en begeleiding voor mensen die voor kortere of langere tijd kennis willen maken met de lokale bevolking en cultuur van Afrikaanse landen.
www.ontmoetafrika.nl
Afrika museum
Een bezoek aan het Afrika Museum neemt u mee naar de oude en moderne Afrikaanse wereld.
www.afrikamuseum.nl
Mozambique In Stijl
Hier stelt u uw eigen reis samen met behulp van stijlmodules. U reist individueel en slaapt bijvoorbeeld in luxe safaritenten, lodges of een boomhut, accommodaties die passen bij het land.
www.mozambiqueinstijl.nl
Vrijwillig Afrika
Vrijwillig Afrika is een organisatie, die als doel heeft op een persoonlijke manier mensen te begeleiden die graag een tijdje een andere andere cultuur van dichtbij willen leren kennen.
www.vrijwilligafrika.nl
Immigratie Zuid Afrika
Wil je graag emigreren naar Zuid-Afrika? Hier vindt je meer info.
www.immigratie-zuid-afrika.nl
advertentie
Vakantie Informatie
Info over vakantiebestemmingen en toerisme landen in: Zuid-Europa, Noord-Afrika, Afrika, AziŽ.
www.vakantieinfo.com
Griekenland met de motor
Reisverslag over motorvakanties naar Griekenland, Cyprus ,IsraŽl en JordaniŽ en over een Afrika rondreis.
www.tonstegers.nl
Liliane Fonds
Biedt revalidatie aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.
www.lilianefonds.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.