Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

https://klimaatdienst.nl
Een split airco biedt de mogelijkheid een woning of een bepaalde ruimte zonder gebruik van gas te verwarmen.
klimaatdienst.nl/splitairco/verwarmen-met-een-split-airco/
B&V Techniek
B&V Techniek is een bedrijf uit Zuid-Holland dat gespecialiseerd is in de levering, installatie en onderhoud van airconditioning installaties.
www.benvtechniek.nl
Airco Informatie
Deze website geeft onafhankelijke informatie over airco's.
www.airco-airconditioning.nl
advertentie
Nederland Koel
Alles over airconditioning en klimaatsbeheersing. Informatie, tips, erkende installateurs en veel meer.
www.nederlandkoel.nl
NVKL
De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van 650 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.
www.nvkl.nl
Coolpoint Aircoshop
De aircoshop van Nederland: grote keuze in merken en typen airconditioners en accessoires.
www.coolpoint-aircoshop.nl
Pacific Air
Installateur van aircoditionings en koel- en vriescellen en -kasten.
www.pacific-air.nl
Airvisie
Airvisie ontwikkelt en installeert in samenwerking met de opdrachtgever complete klimaatvoorzieningen.
www.airvisie.nl
RCC Koude en Luchtbehandeling
Op de website van het vakblad RCC Koude en luchtbehandeling vindt u nieuws over koeling en koudetechniek. Informatie over trends in airconditioning en ventilatiesystemen.
www.koudeenluchtbehandeling.nl
advertentie
Aaftink
Gespecialiseerd in installatie van verwarmingsinstallaties airconditioninginstallaties, warmte-terugwinning en warmtewisselaars.
www.ava-bv.nl
Recool
Een groot assortiment aan airco's, ventilatie- en verwarmingsystemen.
www.recool.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.