Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cimarron
Ga nu kajakken, via ferrata, raften en parapenten in de Franse Alpen!
www.cimarron.nl
Mafrance
n de meest sneeuwzekere skigebieden van de Franse Alpen hebben wij leuke en betaalbare chalets en appartementen voor u uitgezocht. Frankrijk: perfekt voor de echte wintersport!
www.mafrance.nl
In de bergen
Indebergen is een Nederlandstalige informatiebron op het internet voor zomervakanties in de Alpen.
www.indebergen.nl
advertentie
Alpen Express
De Alpenexpres is de wintersport trein naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italie.
www.alpenexpres.nl
Giftsware: Relatiegeschenken
Giftsware is een modern en jong relatiegeschenkenbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring. Wij importeren vanuit bijvoorbeeld China en USA uw voordelige promotieartikelen.
www.giftsware.nl
Nederlandse Milieu Groep Alpen
De NMGA probeert verdere aantasting van het Alpenmilieu tegen te gaan.
www.nmga.bergsport.com
Deble Relatiegeschenken
Relatiegeschenken en promotie artikelen groothandel DeBle uit Venlo zoals bedrukte usb sticks, bedrukte balpennen, give-aways, premiums met gravure met logo.
www.deble.com
Skichalets
Catered skichalets met half-pension.
www.skichalets.nl
Chatel
Sfeervolle, conformtabele wintersport chalets.
www.chatel.nl
advertentie
Lermoos
Links naar hotels en verblijfplaatsen in de Alpen.
www.lermoos-zugspitzarena.info
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.