Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

BMW 3 Serie
BMW heeft een nieuwe 3 serie op de markt gebracht. Op deze website is veel informatie over dit nieuwe model.
www.bmw.nl
Kenteken opzoeken
De helft van de auto's hebben wel eens schade gehad. Dit kan een kleine kras in het lak zijn tot een flinke deuk.
kentekenopzoeken.nl
Auto poetsen tilburg
Wil jij je auto op een professionele wijze laten behandelen? Dan ben je bij Autopoetsbedrijf Tilburg AB Car Cleaning aan het juiste adres.
www.abcarcleaning.nl
advertentie
Auto Stottert
Mijn auto stottert wat kan ik doen? Dit is een veel gestelde vraag, maar waardoor houdt de motor in en wat kun je hier zelf aan doen.
dutchperformanceproducts.nl/auto-stottert-houdt-in/
Mazda mx5 forum
Discussieforum over alle aspecten van de MX5.
problemcar.nl/forum/category:mazda/model:mx-5
Autosport.nl
Het autosportmagazine op internet.
www.autosport.nl
Superservice Garage
Superservice is de beste garage in Den Haag en omstreken.
www.superservice.nu
F1 Racing
Iedere dag het laatste Formule 1 nieuws.
www.f1racing.nl
Hespo
Velgen, banden, uitlaten en nog veel meer.
www.hespo.nl
advertentie
VW Golf
Duitstalige website van Volkswagen.
www.vwgolf.de
Auto Vandaag
Portal voor autonieuws en autosport met eigen redactioneel nieuws en nieuws van andere autosites.
www.autovandaag.nl
Goedkope Autoverhuur in Spanje
Hier vindt u de goedkoopste betrouwbare huurauto's overal in Spanje, op alle vliegvelden, in alle grote steden, maar ook in heel veel kleine dorpjes. Alles inclusief, geen nare verrassingen achteraf.
www.goedkopeautoverhuurspanje.nl
Resultaten: 36      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.