Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Badkamerconcurrent
Badkamers, sanitair en douches tegen een concurrentiŽle prijs.
www.badkamerconcurrent.nl
Badkamertegels
Alles over verschillende soorten badkamertegels en bijbehorende prijzen. Iedere ruimte in een woning kan van vloer en wandtegels voorzien worden.
www.badkamer-tegels.nl
Badkamermarkt
Grootste badkamerwinkel op internet.
www.badkamermarkt.nl
advertentie
BadkamerStore
De goedkoopste badkamerwinkel van Nederland en BelgiŽ.
www.badkamerstore.nl
BadkamerMeubels
Dit is een informatieve site waar u werkelijk alles over badkamers kunt vinden.
www.badkamer-badkamermeubel.nl
Badkamer.nl
Dť badkamersite van Nederland.
www.badkamer.nl
SanitarTrends
Informatie portaal voor en over de sanitairbranche.
www.sanitairtrends.nl
Badkamer Leveranciers
Badkamer leveranciers vinden en vergelijken.
www.badkamers-vergelijken.nl
Vakman Harrij Luijkx
Wij verzorgen: tegelwerk zowel wand als vloer, stukadoren en egaliseren van wand en vloer, smeer-vloeren aanbrengen, vloerverwarming en metselen van binnenmuren.
www.harrij.nl
advertentie
Stopet Sanitair
Online verkoop van sanitair voor de badkamer.
www.stopet-sanitair.nl
Intermat
Bij Intermat treft u altijd de nieuwste ontwerpen op het gebied van keukens en badkamers aan. En natuurlijk de nieuwste collecties tegels.
www.intermat.nl
Sanitairwinkel
Sanitairwinkel levert badkamer sanitair zoals ligbaden, kranen, badmeubelen en alles op het gebied van douche.
www.sanitairwinkel.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.