Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ballonvaren.com
Ballonvaren in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in passagiers ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven in geheel Nederland.
www.ballonvaren.com
BAS Ballonvaart
BAS Ballonvaarten is een dynamisch ballonvaart bedrijf dat zich sinds 2003 bezig houdt met passagiers ballonvaarten, wedstrijd ballonvaren en luchtballon evenementen over de hele wereld.
www.basballonvaart.nl
Ballon Team Joure
Ballonvaren met Ballon Team Joure. Veilig, voordelig, verzorgd, vertrouwd en verrassend voor de hele familie. Wij laten u in alle rust, op een ontspannen en deskundige manier ervaren dat ballonvaren een geweldige belevenis is.
www.ballonteamjoure.nl
advertentie
4CB
Ballonbedrijf gespecialiseerd in het maken van ballonvaarten door heel Nederland.
www.4cb.nl
Model Ballonvaren
Op deze website kun je terecht met al je vragen over Modelballonvaren.
www.modelballonvaren.nl
Ballonvaren over De Weerribben
In de zomer 2014 worden er verschilende ballonvaarten georganiseerd vanuit Villapark de Weerribben, Paasloo en Waterpark Belterwiede nabij Giethoorn.
www.weerribben.nl/arrangementen/zomer-2014--ballonvaart
Greetzz
Ballonvaarten in Nederland en BelgiŽ. Wil je de wereld zien vanuit een rieten mandje? De spanning en het plezier van ballonvaren voelen? Maak een ballonvaart met Greetzz.
www.greetzz.com
AirAdventure Luchtdopen
Biedt niet alleen luchtdopen aan met helikopter, vliegtuig en luchtballon, maar ook sessies in een echte Boeing 737 simulator.
www.luchtdopen.com
Hete Luchtballon
Ballonvaren info en boekingen.
www.heteluchtballon.com
advertentie
Luchtreclame Blog
Ballonvaart in BelgiŽ en Nederland. Blog over luchtreclame.
luchtreclame.blogspot.com
Ballonvaarderij De Hot
Ballonvaren vanuit Breda.
www.ballonvaarderij.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.