Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

VelgenShop
De goedkoopste en grootste velgen shop van Nederland en BelgiŽ. Hier bent u aan het juiste adres voor de beste en voordeligste lichtmetalen velgen, stalen velgen, banden (autobanden) en verdere accessoires.
www.velgenshop.nl
Wheelpoint - de lichtmetalen velgen specialist
Het grootste assortiment nieuwe en tweedehands velgen. Mogelijkheid tot inruilen en zomer-, allyear- of winterbanden.
www.wheelpoint.nl
BandenConcurrent
BandenConcurrent biedt u online alle soorten en merken autobanden aan tegen lage prijzen en goede service. Zowel zomerbanden als winterbanden zijn bijzonder scherp geprijsd. Ook bandenmontage is voor deze banden uiteraard mogelijk.
www.bandenconcurrent.nl
advertentie
Sieradenloods
Enkele van onze topmerken die u online kunt kopen bij Sieradenloods.nl zijn Buddha to Buddha, Zinzi, Blush, Mi Moneda, Breil en Ti Sento Milano.
www.sieradenloods.nl
Bandengids
Meer dan duizend autobanden, velgen en accessoires online te bestellen.
www.bandengids.nl
Dunlop Autobanden
Dunlop's Touch Technology zorgt voor de ultieme rijervaring.
www.dunlop-tires.com/dunlop_benl
Hespo
Velgen, banden, uitlaten en nog veel meer.
www.hespo.nl
Henze Autobanden
Voor uw banden bent bij Henze-Autobanden aan het juiste adres.
www.henze-autobanden.nl
Gids Voor Tuning
Auto tuning site met groot aanbod van looks en performance onderdelen voor auto's.
www.tuning-gids.nl
advertentie
De Velgenspecialist
Bij ons vindt u de meest recente modellen sportvelgen en banden tegen de scherpste prijzen.
www.develgenspecialist.nl
Docters Autobanden
Sinds jaar en dag staat Docters Autobanden bekend als de specialist in brede banden.
www.doctersautobanden.nl
Michelin
De juiste banden voor elk voertuig.
www.michelin.nl
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.