Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ewijkgrafstenen
Wij leveren grafstenen tien tot vijftig procent goedkoper dan onze collegabedrijven. Wij hebben een standaard assortiment grafstenen en bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot het samenstellen van een persoonlijk ontworpen grafmonument.
www.ewijkgrafstenen.nl
Prachtige Urnen
Bij ARTE MEMORIA, de grote urnenafdeling van ARTE DESIGNO, vindt u een unieke, kleurrijke gedenkwereld.
www.artememoria.nl
Ruwe natuursteen grafmonumenten
Steeds vaker wordt er gekozen voor natuurlijke grafstenen. Grafmonumenten gemaakt van stenen die rechtstreeks uit de natuur komen, en niet bewerkt zijn. Veelal komen deze ruwe natuurstenen uit Zuid-Europa, Zuidoost-Europa en Turkije.
www.ruwenatuursteen-grafmonumenten.nl
advertentie
Zwerfkei
Natuurlijke grafmonumenten zijn erg in opkomst. Het creŽert een uniek en persoonlijk grafmonument.
www.zwerfkei-grafsteen.nl
Uitvaartverzekering
Wilt u zich geen zorgen maken om de financiŽle kant van de uitvaart. Bereken hier de kosten van uw persoonlijke wensen, want een uitvaart is vaak duurder dan u denkt, en sluit online uw uitvaartverzekering af.
www.nieuweuitvaartverzekering.nl
Uitvaart Infotheek
Uitgebreide uitvaartinformatie voor het regelen van een begrafenis of crematie.
www.uitvaartinfotheek.nl
Monuta
Regel nu uw uitvaartverzekeringen online, ook voor BelgiŽ.
www.monuta-uitvaartverzekeringen.nl
Gedenkteken
Biedt gedenktekens, urnen en ornamenten aan.
www.gedenkteken.com
Rouwboeket Bestellen
De rouwwerkspecialist verzorgt door heel Nederland rouwboeketten en rouwstukken. Een eenvoudige afscheidsgroet behoort tot ťťn van de vele mogelijkheden.
www.rouwwerkspecialist.nl
advertentie
Koenen Oel
Verzorgt voor u de crematie of begrafenis van uw overledenen.U uitvaartverzorging Noord Brabant is gevestigd in Den Dungen.
www.koenen-oel.nl
Begrafenis Ondernemers
Begrafenisondernemers vinden en vergelijken. Tarieven, prijzen en kosten vergelijken voor begrafenis, crematie en uitvaart.
www.begrafenis-ondernemers.nl
DELA
DELA verzorgt uw uitvaart in stijl en met aandacht.
www.dela.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.