Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Persoonlijke Grafmonumenten van RVS
Bijzondere grafmonumenten van rvs door betrokken kunstenaar; samen met nabestaanden ontworpen. Als ervaren kunstenaar sta ik garant dat uw wensen en ideeŽn op een mooie en passende manier vorm krijgen.
www.rvs-grafmonumenten.nl
Ewijkgrafstenen
Wij leveren grafstenen tien tot vijftig procent goedkoper dan onze collegabedrijven. Wij hebben een standaard assortiment grafstenen en bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot het samenstellen van een persoonlijk ontworpen grafmonument.
www.ewijkgrafstenen.nl
Begrafenis Ondernemers
Begrafenisondernemers vinden en vergelijken. Tarieven, prijzen en kosten vergelijken voor begrafenis, crematie en uitvaart.
www.begrafenis-ondernemers.nl
advertentie
De Staatsie
De Staatsie regelt, verzorgt en voert een begrafenis of crematie uit in nauw samenspraak met nabestaande(n)
www.destaatsie.nl
DELA
DELA verzorgt uw uitvaart in stijl en met aandacht.
www.dela.nl
Rouw
Informatie over rouw en aspecten die daarmee te maken hebben.
www.rouw.nl
Lifegem
Levert herinneringsdiamanten bij huwelijk, geboorte of overlijden.
www.lifegem.nl
Radbout Spruit
Fabrikant van kisten.
www.grafkist.nl
Deep Respect
Virtuele in memoriam service voor BelgiŽ en Nederland.
www.deeprespect.com
advertentie
Urnen
Nederlandse leverancier van urnen.
www.urnen.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.