Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Luchas Promotions
Online winkel in feestartikelen, carnavalskleding en oranjegoed.
www.luchas-promotions.nl
Carnaval in Breda
Welkom op de carnavalssite van Breda, boordevol informatie over al de carnavalsactiviteiten in ut Kielegat
www.carnavalbreda.nl
Feestartikelen 4u
Feestartikelen webshop voor de moderne feestganger, de snelst groeiende feestartikelenwebshop van Nederland, goedkoop, snel en uitstekende kwaliteit. Alles voor een super feest.
www.feestartikelen4u.nl
advertentie
Brazil Party
Carnaval in Groningen.
www.carnavalbrasil.nl
Fun Fopshop
Verkoop online en op lokatie van feestartikelen en carnavalskleding.
www.fun-fopshop.nl
Carnaval in Maastricht
Alles over carnaval vieren in Maastricht.
www.carnavalinmaastricht.nl
Carnavalplaatjes
Allerhande carnaval clipart en plaatjes.
www.carnavalplaatjes.nl
Carnaval in Brabant
Hier vindt je veel informatie over carnaval in brabant. Ook kun je hier carnaval - arrangementen regelen en bekijken.
www.carnavalinbrabant.nl
Stichting Delfts Carnaval
Stichting Delftse Carnaval Viering is het overkoepelende orgaan voor alle Delftse (Kabbelgatse) Carnavalsverenigingen.
www.stichtingdcv.nl
advertentie
Carnaval in Arnhem
Alles over carnaval en feest activiteiten in Arnhem en omgeving. Actuele agenda en achtergrond informatie.
www.carnavalinarnhem.nl
Carnaval in Oss
Informatie over de carnaval-activiteiten in Oss.
www.carnavalinoss.nl
Don van Haren Bodypainting
Levert bodypainting, bellypainting en extreme visagie door Don van Haren; ook voor bodypaint-demonstraties en demo's op feesten, partijen, festivals, evenementen kunt u hem boeken.
www.donvanharen.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.