Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hocar
In en verkoop, onderhoud en reparatie van aanhangwagens. Tevens reparaties aan machines en apparaten.
www.hocar.nl
Bunk Carrosserie
Opbouwen en repareren van carrosserieŽn in diverse uitvoeringen. Daarnaast behoort het ontwerpen, bouwen en repareren van aanhangwagens en opleggers tot onze hoofdtaken.
www.bunk.nl
Cuppers
Carrosserie bouwer voor veetransport, kuikentransport of kermis.
www.cuppers.nl
advertentie
Van Den Born
Specialist in het ombouwen en inrichten van bedrijfswagens.
www.vandenborn.nl
Carrosserie Luchtenberg
Dedrijf gespecialiseerd in het bouwen van polyester carrosserieŽn voor bestel en vrachtwagens (te Uithuizen).
www.carrosserieluchtenberg.nl
Burgers Carrosserie
Producent van gesloten carrosserien (te Aalsmeer).
www.burgers-carrosserie.nl
Carrosserie Akkermans
Opgericht in 1811 en mag zich dan ook het oudste carrosseriebedrijf van Nederland noemen (te Oud-Gastel).
www.carrosserie-akkermans.nl
Kooijman Carrosserie
Specialist in het leveren van standaard of maatwerk bedrijfswageninrichtingen, laadbakken en toiletwagens (te Burgerveen).
www.specialevoertuigen.nl
Isocargo
Isocargo uit Oud Gastel is een carrosseriebedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat bouwen van koelwagens en vrachtwagens.
www.isocargo.nl
advertentie
JWR Trucks
JWR Horse Trucks is gespecialiseerd in het bouwen van vrachtwagens voor paardenvervoer.
www.jwrtrucks.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.