Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

A-Topservice
Zorgt voor schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden in de regio noord-limburg , Noord Brabant, Gelderland.
www.a-topservice.nl
J Cleaning Service
Wij doen het wassen van alle ramen zowel particulier als bedrijven. Met de tucker, ladder of eventueel met een hoogwerker. Tevens doen wij ook alle schoonmaakdiensten.
www.jcleaningservice.nl
Randstad Cleaning
Randstad Cleaning bv is een onderneming met jong elan die verfrissend anders is en kan bogen op een ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud.
www.randstadcleaning.nl
advertentie
Stoffels Cleaning
Stoffels Cleaning B.V. is een middelgroot, regionaal opererend schoonmaakbedrijf, onderdeel van VEBEGO Services. Dit is een internationale dienstengroep, actief binnen Europa op het gebied van onder meer schoonmaak en personeelsdiensten.
www.stoffels.nl
Hermans Cleaning Service
Schoonmaakbedrijf Hermans Cleaning Service verzorgt de dagelijkse- en incidentele schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, instellingen,verenigingen, winkels en particulieren.
www.hcls.nl
Schoonmaakbedrijf Gorrim
Perfecte service in schoonmaak. Kies voor een krachtige schoonmaakaanpak (te Amsterdam).
www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Leeflang Cleaning
Gespecialiseerd in het reinigen en saneren van ondergrondse en bovengrondse opslagtanks.
www.leeflangcleaning.nl
Agom Cleaning Services
Professionele schoonmaak in BelgiŽ. Uw kantoren oogverblindend schoon.
www.agom-cleaning-services.com
Schoonmaakbedrijf Bru-net
Kantooronderhoud, glasbewassing en onderhoud van vloeren, muren en plafonds.
www.bru-net.com
advertentie
Cleaningmasters
Vakkundige, efficiŽnte en economische schoonmaakdiensten.
www.cleaningmasters.com
Tyclean
Tyclean uw schoonmaakbedrijf voor de regio Haarlemmermeer.
www.tyclean.nl
Verbeek Cleaning
Verzorgt al het onderhoud aan gevels te Antwerpen.
www.verbeekcleaning.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.