Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Artiestenweb.nl
Voor alle gelegenheden vindt u hier snel artiesten.
www.artiestenweb.nl
Robarto
Biedt animatie als clown, goochelaar en jongleur.
www.robarto.nl
Clown Frodie
Entertainment voor jong en oud. Clown Frodie is een vrolijke flierefluiter die altijd wel in is voor een feestje. Het maken van ballonfiguren, toveren, dansen en zingen zorgt ervoor dat Clown Frodie op verschillende manieren inzetbaar is.
www.clownfrodie.nl
advertentie
Artiest Kiddo
Entertainment voor kinderen en volwassenen. Van clownerie tot vuurshows, van steltlopen tot lightact.
www.artiestkiddo.nl
Clown Kiko
Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op.
www.clownkiko.nl
Clown Noni
Clown Noni is de ideale clown. Of het nu is voor een kinderfeestje, bruiloftsreceptie of bedrijfsfeest, zijn jarenlange ervaring garandeert u een fantastisch feest.
www.clownnoni.nl
Clown Saxo
Clown Saxo is een interactieve clown, die voor elke doelgroep een show heeft. Ook is hij te boeken als ballonnen- en promotieclown.
www.saxo-events.nl
Clown Huren
Op zoek naar een clown voor Uw feestje? Clown Mr. Creezy brengt een amusante mix van grapjes, visuele humor en goochelen. Tijdens de show staan de kinderen centraal en mogen ze meermaals Mr. Creezy helpen.
kinderanimatie.mrcreezy.be
Stichting Mijn Vriend de Clown
Doelstelling om dementerenden even uit de verstarring te halen.
www.mijnvrienddeclown.nl
advertentie
KidsClub Events
Kinderfeesten, kinderopvang en -animatie thuis en op iedere gewenste locatie.
www.kidsclubevents.com
Goochelaar Bertus
Goochelaar voor elk evenement.
www.goochelaar-bertus.nl
Clown Argo Live
Dertien levensechte papegaaien en zeventien goocheltrucs samen met vijf knuffelfiguren zingen en dansen.
www.argolive.be/clownargo
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.