Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

AWA computers
Reparaties en onderhoud van alle merken computers.
awacomputers.nl
Gewocom
Oline winkel voor computer systemen, hardware, software en randapparatuur.
www.gewocomshop.nl
Mycom
Mycom, de betere computerwinkel. Verkoop van computers, hardware, software,... Bekijk het assortiment in onze online winkel.
www.mycom.nl
advertentie
Computerland
De no-nonsense computerwinkel.
www.computer-land.nl
Perfect Systems
Online computerwinkel met ruim 8000 computer-onderdelen.
www.perfect-systems.nl
BCE Computers
Al 20 jaar een betrouwbare en ervaren computer winkel waar klantvriendelijkheid, goede service en levering van A-kwaliteit producten voorop staan voor zowel particulieren en zakelijke gebruikers.
www.bce.nl
Informatique
Bij Informatique komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze helpdeskmedewerkers 6 dagen per week telefonisch voor u klaar.
www.informatique.nl
Alle computerwinkels
Database met adressen van een gedeelte van de computerwinkels in Nederland en ervaringen van gebruikers.
www.allecomputerwinkels.nl
ICT shop
ICTshop is een online computerwinkel en is het adres voor ICT producten, waaronder computeronderdelen. ICTshop richt zich voornamelijk op de zakelijke markt.
www.ictshop.nl
advertentie
Techdepot
Snel en eenvoudig al uw hardware en supplies bestellen! Onze online shop is 24 uur per dag voor u open. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van topmerken en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel bezorgd wordt.
www.techdepot.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.