Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

On stage
Agenda, theatertips, recensies, podia, festivals.
www.onstage.nl
Het concertgebouw
Website van het concertgebouw te Amsterdam. Met alle informatie over concerten en voorstellingen.
www.concertgebouw.nl
Theater concert bon
Met de Theater & Concertbon verrast u iemand met een origineel cadeau, waarbij de ontvanger zelf een keuze maakt voor bijvoorbeeld een concert, theater- of dansvoorstelling.
www.theaterenconcertbon.nl
advertentie
Concerttickets
Informatie, nieuws en mogelijkheid om prijzen te vergelijken van concerttickets.
www.bestelconcerttickets.nl
Babypop Festival
Het babypop festival is een intiem non-profit festival op het terrein van jongerencentrum Babylon. Het vindt plaats op een natuurrijk terrein tussen de Woerdense singel en het Woerdense brediuspark in en biedt ruimte aan maximaal 1000 bezoekers.
www.babypop.nl
Toppers in Concert
Het meezingfeest van het jaar.
www.toppersinconcert.nl
Concertzender
Sinds 1982 staat de Concertzender garant voor een opmerkelijke en eigenwijze programmering. Veel èchte jazz; een keuze uit de platenkast van de verwoede verzamelaar; historische opnamen enz.
www.concertzender.nl
Ticket Unlimited
Ticket Unlimited maakt het mogelijk om bij dat uitverkochte evenement te zijn.
www.ticketunlimited.nl
Concert by the sea
Openlucht concerten op de boulevard van Scheveningen.
www.concertbythesea.nl
advertentie
Gratis Lunchconcerten Amsterdam
Alle gratis lunchconcerten van Amsterdam samen op één webpagina met plaats en tijd.
www.kijkaan.nl/lunchconcerten.htm
Apply Some Pressure
Website die zich met name richt op de indie scene (bv. Arctic Monkeys, Bloc Party, Arcade Fire, Kaiser Chiefs) met veel concertverslagen, video's en nieuws.
www.applysomepressure.com
Eropuit in Limburg
Overzicht met uitgebreide beschrijving van alle attracties in Zuid-Limburg.
www.eropuitinlimburg.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.