Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

DansschoenenWinkel
De webshop voor dansschoenen. Wij hebben alle soorten dansschoenen: Ballroom Salsa en Latin. Alles wat op de webshop staat hebben we ook op voorraad. Wij hebben o.a. de volgende merken: Jeanne Marie, Dancelife, Edward Moore,...
www.dansschoenenwinkel.nl
Danspartner.nl
Database voor actieve dansers (met of zonder danspartner), voor dansers die een danspartner zoeken en non-actieve dansers.
www.danspartner.nl
Stichting Nevofoon
Voorziet in de behoefte aan goede en bruikbare muziek, dansbeschrijvingen en achtergrond informatie voor volksdans.
www.nevofoon.nl
advertentie
DIVODA Volksdansen
De site van de volksdansvereniging DIVODA.
www.divoda.nl
Volksdansgroep Nijmegen
Dansen is plezier voor twee, maar volksdansen is plezier voor iedereen.
www.vgn-nijmegen.nl
De Pierewaaiers
Een volksdansdemonstratiegroep met Nederlandse en Vlaamse volksdansen.
www.depierewaaiers.nl
Dansgroep Machar
Dit is de site van de volksdansgroep Machar uit Woerden (Nederland).
www.macharwoerden.nl
Folklore dans
Folklore Dansgroep Purmerend is een actieve vereniging die zich bezighoudt met het beoefenen en bevorderen van internationale folkloredans.
www.folkloredans.nl
Volksdans Vlissingen
De Internationale Volksdansgroep Vlissingen is een vereniging die mogelijkheden biedt tot internationaal dansen voor volwassen en kinderen.
www.volksdansvlissingen.nl
advertentie
Volksdansen voor kinderen
Je kunt hier informatie vinden over volksdanslessen voor kinderen bij jou in de buurt en over dansdocenten die volksdanslessen en -workshops voor kinderen kunnen geven.
www.volksdansenvoorkinderen.nl
Garoon Volksdansen
De Volksdansgroep GAROON in Ede bestaat 30 jaar en biedt een gezonde en actieve manier van bewegen op muziek voor jong en oud.
www.garoon.nl
Tangomuziek 4 u
Tangobands uit Nederland en BelgiŽ.
www.tangomuziek4u.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.