Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Dierenasiel Nederland
De grootste en best bezochte dierenasiel-website van Nederland.
www.dierenasiel.nl
Dierenasiel De Dierenstee
Dierenasiel 'de Dierenstee' is het enige dierenasiel voor de Hoeksche Waard en heeft de officiŽle Asielerkenning gekregen.
www.dierenasiel.hoekschewaard.nl
Dierenasiel Eindhoven
Ons dierenopvangcentrum heeft als taak het opvangen, verzorgen en vooral het herplaatsen van zwerfdieren en afgestane dieren.
dierenasieleindhoven.dierenbescherming.nl
advertentie
Dierenasiel Zwolle
Wij houden van dieren en vanuit dat oogpunt proberen wij voor ieder dier een passend tehuis te vinden.
www.dierenasielzwolle.nl
Dierenasiel Utrecht
Het asiel is er in de eerste plaats om zwerfdieren op te vangen. In de tijd dat een zwerfdier in het asiel verblijft krijgt het daar goede voeding en verzorging, een warm onderkomen en indien nodig medische verzorging.
www.dierenasielutrecht.nl
Dierenasiel Hoorn
Nieuws en informatie vanwege het dierenasiel te Hoorn.
www.dierenasiel-hoorn.nl
Tilburgs dierenasiel
Sinds 1976 zorgen de medewerkers en vrijwilligers van het dierenopvangcentrum in Tilburg voor de opvang en plaatsing van honden en katten.
www.dierenasieltilburg.nl
Stichting Haags Dierencentrun
Dierenasiel voor katten en honden in Den Haag. Vacatures en geschiedenis.
www.haagsdierencentrum.nl
Dierenasiel Breda
Opvang en herplaatsing van honden, katten en konijnen. Loop vrijblijvend binnen. (Geen pension).
asielbreda.ons-domein.info
advertentie
Stichting dierenasiel
Asieldieren uit Nederland en BelgiŽ kunnen hier aangemeld worden door opvangcentra's. Particulieren kunnen hier naar een match zoeken.
www.dierenasiels.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.