Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Land van de farao's
Geschiedkundige site over Egypte.
www.landvandefaraos.nl
Egypte in de Zon
Informatie over Egypte en het boeken van reizen.
www.egypteindezon.nl
Egypte.nl
Vakantie en reizen site over Egypte.
www.egypte.nl
advertentie
Egypte Info
Informatie over het oude en nieuwe Egypte. Informatie over Egypte, toetanchamon, ramses II, nefertari, nefertiti, rosetta steen, tempels en veel meer.
www.egypte-info-site.nl
Egypte Cruise
Ontdek de woestijn van Egypte Nu ook speciale safari's voor families ... Golfen op de mooiste plekjes van Egypte Inclusief 3daags Golfpakket.
www.egyptecruise.nl
Egypte Specialist
Onze enige bezigheid het verkopen en organiseren van reizen naar Egypte, dus we kennen het land van binnen en van buiten.
www.egyptevakantie.nl
Op vakantie naar Egypte
Ontdek het land van de faraoís & piramides.
www.egyptevakantiereizen.nl
Alle Duikplekken in Egypte
Scuba duiken op alle duikplekken in Egypte. Informatie over het te volgen plan, duikcharacteristieken, diepte, zicht en het leven onderwater.
egypt.greatestdivesites.com
Safratours
Website over georganiseerde groepsreizen en trektochten door Egypte en de Sinai-woestijn.
www.egypte-reizen.com
advertentie
Vakantie in de Zon
Vakantie website met alle touroperators op een rijtje. U kunt hier de goedkoopste reizen boeken naar vele landen zoals: Aruba, Brazilie, Cuba, Egypte, Marokko, Portugal, Spanje, Turkije.
www.vakantieindezon.eu
Cruise Last Minute
Last minute cruises en cruise aanbiedingen: ondermeer naar Egypte, Kreta, Rusland en Dubai.
www.cruiselastminute.nl
Mysterygifts
Groot assortiment Egyptische beelden, kandelaars en spiegels.
www.mysterygifts.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.