Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bezoek Groot-BrittanniŽ
Informatie over bezienswaardigheden, evenementen, transport in Engeland, Wales en Schotland.
www.visitbritain.com
Enjoy England
De officiŽle, toeristische dienst van Engeland.
www.enjoyengland.com
Vakantiehuizen Engeland
Vakantiehuis Engeland? Boek bij Lower Lakes de mooiste vakantiehuizen van Engeland. De vakantiehuizen van Lower Lakes zijn luxe, traditionele engelse en scandinavische cottages en blokhutten gelegen aan prachtige meren.
www.lowerlakes-vakantiehuizen.nl
advertentie
Shoppen in Londen
Alles wat je wilt weten als je gaat shoppen in wereldstad Londen. De hoofdstad van Engeland is gemakkelijk te bereiken vanaf Nederland per ferry, vliegtuig of trein. En een geschikte overnachting in Londen is gemakkelijk te vinden.
www.shoppenlonden.nl
Reis naar Engeland
Nuttige tips voor een reis naar Engeland.
www.engeland.nl
Overtocht.nl
De specialist in ferry-overtochten naar Engeland, Ierland en ScandinaviŽ.
www.overtocht.nl
Brits Vastgoed
Zoek vastgoed in Groot-brittanniŽ.
www.findaproperty.co.uk
Travel4Reasons.nl
Voetbalreizen naar Engeland voor de hele familie.
www.travel4reasons.nl
Working in the UK
Overheidsinformatie om te gaan werken in het Verenigd Koninkrijk.
www.workingintheuk.gov.uk
advertentie
Britse Makelaars
Vind een locale makelaar in Groot-BrittanniŽ.
www.uk-localestateagentsdirectory.co.uk
This is London
Restaurants, bars, evenementen, theaters in Londen.
www.thisislondon.co.uk
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.