Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Orionmb Esoterie
Praktische esoterie: astrologie als leerweg naar liefde en geluk.
www.m.boot.scarlet.nl
Esoterisch genootschap
Het doel van het esoterisch genootschap is het een laten worden van alle spirituele en esoterische stromingen ter wereld.
www.esoterischgenootschap.nl
Esoteriscg christelijk centrum
Het Esoterisch Christelijk Centrum (ECC) is een beweging die vanuit verbondenheid met de geestelijke wereld werkt aan de Christus-bewustwording in ieder individu en de wereld als geheel.
www.ecc-nederland.nl
advertentie
Spiritueel Trefpunt
Over spiritualiteit, esoterie en gezondheid.
www.spiritueeltrefpunt.nl
Mana esoterie
Deze site bevat informatie over de esoterische groeigroep mana en de activiteiten die vanuit deze groep zijn ontstaan:
www.mana-esoterie.nl
Eoterische boekenwinkel
Boekhandel Au Bout du Monde is al 35 jaar gespecialiseerd in spiritualiteit en esoterie.
www.auboutdumonde.nl
Anthroposofie
Website gewijd aan anthroposofie.
www.anthroposofie.nl
Eidolon
Informatie over esoterische numerologie. Verzorgt in de praktijk te Heibloem mondelinge cursussen numerologie
www.eidolon.nl
Spirithoes
een nuchtere kijk op spiritualiteit.
www.spirithoes.nl
advertentie
JanaWeb
Organiseert lezingen en cursussen over spiritualiteit en esoterie te Gent.
www.janaweb.org
Aijsa
Helderziende, medium en klassiek homeopaat.
www.aijsa.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.