Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fietspad
Honderden gratis fietsroutes in Nederland. Printen en fietsen.
www.fietspad.nl
BikeFactory.nl - Online Fietsen
Door een lange ervaring in de rijwielbranche en contacten met fabrikanten heeft Bikefactory zich sterk ontwikkeld in de verkoop van kwaliteitsrijwielen aan de consument en (rijwiel)handel.
www.bikefactory.nl
Fietsvakantielinks
Zoeksite voor uw fietsvakantie o.a. fietsroutes, GPS-fietsroutes, vervoersmogelijkheden, overnachtingen, fietsverhalen, fietstechniek etc.
www.fietsvakantielinks.nl
advertentie
Fietsersbond
Uitgebreide fiets vraagbaak over zadelpijn, fietssloten, techniek, fietroutes, fietsvakantie etc.
www.fietsersbond.nl
Alles over Fietsen
Alles over fietsen en volledig beschreven fietsroutes in alle provincies van Nederland, BelgiŽ en wereldwijd.
www.fietsen.123.nl
Fietsen Kopen
Dit is een informatieve website over fietsen. Hier worden allerhande zaken omtrent het kopen van een fiets belicht.
www.fietsen-kopen.nl
Weekendje Fietsen
De leukste fietsarrangementen voor een paar dagen heerlijk fietsen in Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland.
www.weekendjefietsen.nl
Fietsenwinkel
De grootse keuze aan merkfietsen.
www.fietsenwinkel.nl
Peter Macco
De online fietswinkel voor nederland. Profiteer van unieke internet aanbiedingen. Fietsen voor heren, dames, kinderen, sport en vrijetijd.
www.petermacco.nl
advertentie
Multicycle
Multicycle biedt fietsend Nederland een ruim assortiment uitstekende fietsen.
www.multicycle.nl
Union
Het fietsmerk Union staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, waarbij ook design een steeds belangrijkere rol speelt.
www.union.nl
E-bike Advies
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Met haar producten biedt zij een hedendaags alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur.
www.juizz.nl/advies/koopgids-elektrische-fiets
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.