Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fitnessapparaten
Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur.
www.fitnesskoerier.nl
Betersport.nl
Heeft een ruim aanbod aan fitness apparatuur tegen de laagste prijzen in de Benelux.
www.betersport.nl
Thuistrainer
Fitnessapparatuur voor thuisfitness.
www.thuistrainer.nl
advertentie
Fitness Rent
Adres voor de verhuur van fitnessapparatuur (te Bodegraven).
www.fitness-rent.nl
Lekker Fit Zijn
Online fitnessapparaten bestellen.
www.lekkerfitzijn.nl
Europe Fitness
Alle grote A-merken op voorraad. Professionele fitnessapparatuur (te Mijnsheerenland).
www.europefitness.nl
Hometrainer.nl
Online shop met een breed aanbod aan fitnessapparatuur. U vindt op onze site o.m. crosstrainers, roeitrainers, ligfietsen, hometrainers en loopbanden tegen de scherpste prijzen.
www.hometrainer.nl
HeliSports
Fitnessapparatuur, nieuw en 2ehands: alle soorten toestellen (te Amsterdam).
www.helisports.nl
Muscle Power
Musclepower is gespecialiseerd in krachtsport producten, meer specifiek dumbbells, barbells en krachtstations (te Zevenaar).
www.muscle-power.nl
advertentie
PowerTorso
Komplete multitrainer voor fitness, fysio en krachtsport.
www.powertorso.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.