Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cameraportal
Info over digitale camera's, fotografie, camerawinkels, fotobeurzen en nieuwtjes.
www.cameraportal.nl
Professionele Luchtfoto's
Luchtfotoís maken met drones is al lang geen uitzondering meer. Veel hangt af van het gebruikte type camera en de cameragimbal die het beeld stabiliseert.
www.aerialsolutions.be/info/luchtfoto/
Luchtfoto's
Air Shoots verzorgt professionele foto- en videografie. Onze fotografen zijn professionals en weten als geen ander wat er komt kijken bij een kwalitatieve luchtopname. Air Shoots werkt uitsluitend met het beste materiaal.
www.airshoots.nl
advertentie
Jef von Berg Portretfotografie
Website voor amateursmodellen en amateurfotografen.
www.jefvonberg.nl
Pure Images (PI Photography)
Van modelfotografie tot (huis)dieren en producten... door Esmeralda de Vos in Hasselt Overijssel (naast Zwolle).
www.pure-images.nl
Dominica Fotografie
De mooiste en leukste foto's vind je hier.
www.dominica-fotografie.nl
Fotoexpositie.nl
Geeft een zeer uitgebreid overzicht van exposities in Nederland.
www.fotoexpositie.nl
Plakfoto.nl
Upload een foto naar deze site en vervolgens krijgt u binnen een paar dagen de foto als stickers in huis. Plakfoto biedt u de mogelijkheid stickers in allerlei snijvormen te bestellen van foto's, logo's, plaatjes of tekst.
www.plakfoto.nl
Succesfoto.nl
Veelzijdge fotografie site met een foto van de dag en een foto van de maand. Elk geplaatste foto doet automatisch mee.
www.succesfoto.nl
advertentie
Hobbyfotografie.nl
Website met wetenswaardigheden voor de hobbyfotograaf.
www.hobbyfotografie.nl
DroomAlbum
CreŽer fotoalbums of elektronische publicaties. Informatie en de mogelijkheid een demoversie te downloaden.
www.droomalbum.nl
K en K Fotografie
Voor alle reportages in Nederland en BelgiŽ.
www.kenkfotografie.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.