Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Mobilecowboys.nl
Lees hier artikelen en achtergrondinformatie over mobiele telefonie.
www.mobilecowboys.nl
Total Business 2 Business
Unieke en custom made relatiegeschenken
www.tbtb.nl
Giftsware: Relatiegeschenken
Giftsware is een modern en jong relatiegeschenkenbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring. Wij importeren vanuit bijvoorbeeld China en USA uw voordelige promotieartikelen.
www.giftsware.nl
advertentie
Atelier Mieke's Kralen
Verkoop van exclusieve handgemaakte sieraden en gadgets, maar ook van materiaal.
www.ateliermiekeskralen.nl
Dingez-Kado
Trendy kado's, gadgets en leuke hebbedingez.
www.dingez-kado.nl
TB2B Relatiegeschenken
Vind hier de leukste relatiegeschenken. Van gadgets tot en met kerstpakketten. Met custom made tassen introduceren wij de ultieme maatwerk tas, rechtstreeks geÔmporteerd uit China.
www.tb2b.nl
Lebourse Living Company
Webwinkel voor interieur en designaccessoires, handicraft, kleinmeubelen, gifts en gadgets.
www.lebourse.nl
Nonplusultra.nl
Internetwinkel gespecialiseerd in design, gifts en gadgets.
www.nonplusultra.nl
De Schenker
Relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrukte gadgets en premiums geven u de juiste naamsbekendheid. Promo-gadgets, green-gifts, sleutelhangers, snoepgoed, zomerartikelen, of houdt u het liever zakelijk?
www.deschenker.nl
advertentie
i Cadeau: Kado & Cadeau
Online winkel voor een kado's, cadeautips en vele cadeau's. Een origineel verjaardagscadeau? Bekijk snel ons aanbod.
www.icadeau.nl
Voordelige Sieraden
Keuze in kettingen, oorbellen, oorstekers, colliers, armbanden, ringen en hippe gadgets.
www.voordeligesieraden.nl
Ultragadgets
Online gadgetwinkel met aparte cadeaus, gadgets, leuk speelgoed, funny gifts, breinpuzzels en vele unieke rage artikelen.
www.ultragadgets.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.