Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Booem Geboortekaartjes
Uitgeverij van o.m. de meest bijzondere collectie 3D kaartjes zoals de enige echte kroontjes, vliegertjes, slingertjes en meer...
www.booem.nl
Schattekus
Originele foto-geboortekaarten. Een manier om iedereen te verrassen met een foto van uw pasgeboren schatje.
www.schattekus.nl
MiMiNO
Ontwerpt en maakt kaartjes en cadeaus voor babies, kinderen en andere mensen.
www.mimino.nl
advertentie
Bloom09: geboortekaartjes
Een met zorg ontworpen collectie gepersonaliseerde en unieke geboortekaartjes vind je hier. Helemaal gericht op deze tijd met een ouderwets stukje service. Evenwichtig ontworpen qua lay-out, kleur en lettertype.
www.bloom09.nl
ImageMonkey Geboortekaartjes
Eigenwijs en origineel. Geboortekaarten, trouwkaarten, doop- en adoptiekaarten van ImageMonkey. ImageMonkey is een verfrissend nieuw grafisch designbureau dat is opgericht in 2010.
www.imagemonkey.nl
ZotteZOO Geboortekaartjes
Blije, zoete en hippe geboortekaartjes met afbeeldingen van dieren.
www.zottezoo.nl
Gribbeltje Geboortekaartjes
Een collectie strakke, vrolijke en opvallende geboortekaartjes waar de kleur vanaf spat.
www.gribbeltje.nl
Sippa Geboortekaartjes
Kies een kaartje uit de kleurige collectie of laat een unieke kaart-op-maat maken.
www.sippa.nl
Lilalein Kaarten
Geboortekaartjes van Lilalein: met liefde en oog voor detail ontworpen door illustrator Marjolein Hund.
www.lilalein.nl
advertentie
Creamiek Bedankjes
Creamiek is een webwinkel met een groot en goedkoop assortiment geboorte- en huwelijksbedankjes en versieringen.
www.crea-miek.nl
Kaartenkunst Geboortekaartjes
Originele geboortekaartjes: alle kaartjes zijn met veel zorg en plezier ontworpen. Eenvoudig online te bestellen.
www.kaartenkunst.nl
Bijzondere Geboortekaartjes
Kies een geboortekaartje uit de collectie, bijzondere ontwerpen van stoer tot romantisch en van retro tot basic. Zonder kosten passen we het ontwerp aan naar je eigen kleuren en lettertypen.
www.hippekipenkoter.nl
Resultaten: 21      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.