Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Griekenland.net
Alles over Griekenland. Meer dan 25 eilanden apart beschreven: Kreta, Rhodos, Corfu/Korfoe, Kos, Samos enz.
www.griekenland.net
De Griekse Eilanden
Alles over Kreta, Rhodos en Kos.
www.griekenland.tk
Griekenland.nu
Webgids voor vakantie in Griekenland.
www.griekenland.nu
advertentie
Griekenland: Vakantie en Emigreren
Op deze site vindt u informatie over alle aspecten van het Griekse vasteland en de eilanden, zowel voor vakantiegangers als voor mensen die plannen hebben om te emigreren.
www.gr4all.nl
Onancharters
Zeilvakantie in Griekenland. Zeilen langs de griekse eilanden.
www.onancharters.nl
Serko Sailing
Flottieljezeilen, verhuur van zeiljachten met of zonder schipper en instructie in Griekenland, Turkije en Kroatie.
www.serko-sailing.nl
Vakantie in de Zon
Vakantie website met alle touroperators op een rijtje. U kunt hier de goedkoopste reizen boeken naar vele landen zoals: Aruba, Brazilie, Cuba, Egypte, Marokko, Portugal, Spanje, Turkije.
www.vakantieindezon.eu
Vakantieland Griekenland
Uitgebreide reis informatie over Griekenland en Griekse eilanden.
www.vakantielanden.net/griekenland.htm
Rhodos
Alles over Rhodos.
rhodos.uwstart.nl
advertentie
Athens Info Guide
De meest volledige informatiegids over Athene met hotels, musea, bezienswaardigheden, enz.
www.athensinfoguide.com
Louis Cruises
Verzorgt cruises vanuit Cyprus, Griekenland, Frankrijk en ItaliŽ.
www.louiscruises.com
Landenweb
Informatie over verschillende landen en eilanden.
www.landenweb.com
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.