Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ayahuasca Ceremonies Innerlijke-reis
Innerlijke-reis voor begeleiding bij Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spirituele groei, emotionele en fysieke heling.
innerlijke-reis.nl
Healing touch
Healing Touch is een wereldwijd bijscholingsprogramma dat ontstaan is binnen de reguliere gezondheidssector in de USA.
www.healingtouch.nl
Healing Rooms
In de Healing Rooms wordt door een team van gelovige mensen uit verschillende kerkelijke richtingen voor uw genezing gebeden in de naam van Jezus Christus.
www.healingrooms.nl
advertentie
AHS healing
Geestelijk & natuurlijk genezen.
www.ahshealing.nl
Healing arts
Healing Arts Liquid Light Frequencies zijn lichtremedies, de naam ‘Liquid Light’ – vloeibaar licht – geeft dit ook aan.
www.healingarts.nl
Hands on healing
Geeft Holistische massage, Hotstone massage, Stoelmassage, Voetreflexologie, Aromatherapie en Reiki behandelingen.
www.hands-on-healing.nl
Resonance Healing
Resonance Healing zorgt er in eerste instantie voor dat je in contact komt met je fysieke lichaam en met beide benen op de grond wordt gezet (aarding). Dit maakt je evenwichtiger en stabiel.
www.mbruinsma.nl
John Goud Medium
Levert helderziend en paranormaal consult, dit houdt in: familierelaties, emotionele problemen, zakelijk advies, toekomstvoorspelling en spirituele healing.
www.johngoudmedium.nl
Colors of Life
Praktijk voor aurahealing, aurareading en boodschappen van gene zijde.
home.hetnet.nl/~margret/index.html
advertentie
Paranormaalgids
Informatie over het paranormale, alternatieve en natuurlijke geneeswijzen.
www.paranormaalgids.nl
Attitudinal Healing Nederland
Een groep die zich richt op het helen van je innerlijke houding of instelling. Vooral gericht op lichamelijk zieke mensen.
www.ahnl.org
Paranormaal Centrum
Bij Paranormaal Centrum worden mensen serieus behandeld met problemen, lichamelijke en/of geestelijke klachten.
www.paranormaalcentrum.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.