Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

De Kleverkamp Kandhekken
Vanaf 2005 worden landhekken en houten poorten van inlands eiken gemaakt in de eeuwenoude schuur van boerderij de Kleverkamp in Terwolde (tussen Deventer en Apeldoorn).
www.kleverkamp-landhekken.nl
Hekwerkshop
Webwinkel waar u online uw complete hekwerk kunt bestellen. Wij leveren door heel Nederland, van Groningen tot Maastricht.
www.hekwerkshop.nl
Hekwerk leveranciers
U kunt hier snel en eenvoudig meerdere hekwerkleveranciers zoeken en vergelijken.
www.hekwerk-leveranciers.nl
advertentie
Lands End
Eindeloos in landelijke sfeer. Omheiningen, poorten en schuren.
www.landsend-epe.nl
De hekkerij
De Hekkerij levert houtenhekken landhekken, schapenhekken, palen, post and rail, kastanjehout.
www.dehekkerij.nl
Tuin en Sierbestrating De Kei
Helpt u bij het ontwerp en realisatie van uw tuin, bestrating, hekwerk en beplanting.
www.tuinensierbestrating-dekei.nl
Ik wil een hek
Specialist op het gebied van plaats-het-zelf hekwerken.
www.ikwileenhek.nl
Hekken Concurrent
De Hekken Concurrent is specialist op gebied van hekwerk. Wij bieden u via onze site een ruim assortiment aan. Onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.
www.hekkenconcurrent.nl
Mosterd Sierhekwerk
Meer dan 20 jaar ervaring in sierhekwerk in de breedste zin van het woord. Wij beschikken over een uitgebreide showroom met daarin een groot aanbod van sierhekwerk en bijbehorende (tuin)accessoires.
www.mosterdsierhekwerk.nl
advertentie
AWB Sierhekwerken
Verzorgt voor u maatwerk in sierhekwerken en sierpoorten (te Strijen).
www.sierhekkenenpoorten.nl
ABC Hekwerk
ABC Hekwerk is de specialist voor een uitgebreid pakket aan hekwerksystemen.
www.abchekwerk.nl
Sier hekwerk
Welk hekwerk het beste bij u past is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor elk sierhekwerk kunt u bij ons terecht.
www.sierhekwerk.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.