Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kali Yuga
Helderziende, horoscopen, tarotkaarten en e-mailconsults.
www.kaliyuga.nl
Spiritueel Advies
Wij geven advies op uw levensvragen of relatie of inzichten. Elke expert heeft zijn eigen kwaliteiten om u te mogen helpen en een stukje inzicht in uw leven te krijgen.
www.cosmosbel.nl
Astrolife Mediums
Zeer goede consulten door mediums en paragnosten door gebruik van tarot kaarten. Onze klanten hebben vaak vragen over relatie en toekomst, waarin onze experts gespecialiseerd zijn en zij kunnen u het juiste advies geven.
www.astrolife.nl
advertentie
Helderziende Paragnosten
Onze betrouwbare en begaafde helderziende staan klaar om u te woord te staan voor al uw vragen, al onze helderziende zijn gescreend en erkende helderziende. U kunt hier terecht voor astrologen, numerlogen en spirituele raadgevers.
www.helderziende-paragnosten.nl
Spiriimpuls
Direct en betrouwbaar contact met diverse helderzienden en spirituele hulpverleners.
www.spiriimpuls.nl
Helderzienden Live
Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt of zoekt u een luisterend oor? Bel dan naar onze spirituele medewerkers.
www.helderziendenlive.nl
Tarotlezing
Tarotlezingen door Maaike Fest. Ook voor achtergrondinformatie, cursussen en de kaart van de dag.
www.tarotlezing.nl
Helderziende Mediums
Is een paranormale en spirituele hulplijn waar u in contact kan komen met betrouwbare, helderziende mediums. Allen hebben vele jaren ervaring op het paranormale gebied. Zij zijn oprecht en eerlijk.
www.helderziende-mediums.nl
Spirituele Hulplijn
Telefonische consulten. U krijgt rechtstreeks contact en u kunt uw vragen stellen en inzicht verkrijgen in uw situatie.
www.spirituelehulplijn.nl
advertentie
Helderziende Paragnost
Een betrouwbaar helderziende voor een eerlijk en oprecht advies. Helderziende Paragnost is een paranormale en spirituele hulplijn waar u in contact kan komen met betrouwbaar helderziende paragnosten.
www.helderziende-paragnost.nl
Paragnoste
Alles over helderziende/parapsychologische consulten en alternatieve geneeswijzen.
www.paragnoste.nl
Helderzienden Aanbod
Zoek een waarzegger of waarzegster bij U in de buurt.
www.helderziendenaanbod.nl
Resultaten: 25      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.