Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Heli-One
Een gamma aan kwalitatief hoogstaande helikopter diensten.
www.heli-one.com
Helikoptervluchten
Zakelijke vluchten, Charters, rondvluchten, alles naar uw wens.
www.helikoptervluchten.nl
Helikopterfoto
Op deze website vind u informatie en vooral foto's van vele nationale en internationale helikopters.
www.helikopterfoto.nl
advertentie
Heli Holland Helikopters
Rond, VIP, proefvlucht, opleiding 20 eigen helikopters beschikbaar.
www.heliholland.nl
Helicopters.nl
Airservice met helikopters, rondvluchten ook voor particulieren, film en fotovluchten, vipvervoer en controlewerkzaamheden, vanaf vliegveld hilversum.
www.helicopters.nl
Traumahelikopter
Op deze website kunt u informatie vinden over de traumahelikopters die op Nederlands grondgebied inzetbaar zijn
www.traumahelikopter.nl
Helicentre
Maak een rondvlucht, neem luchtfoto's of leer zelf vliegen.
www.helicentre.nl
Helikopter 1 Luchtdopen
Afspraak op de helihaven, waar u plaatsneemt naast een ervaren piloot en opstijgt voor een onvergetelijke luchtdoop van 60 minuten.
www.1helikopter.centerall.com
RWB Helikopters
U kunt bij RWB terecht voor luchtdopen, rondvluchten, restaurantvluchten en nog zoveel meer.
www.rwbhelicopters.aero
advertentie
AirAdventure Luchtdopen
Biedt niet alleen luchtdopen aan met helikopter, vliegtuig en luchtballon, maar ook sessies in een echte Boeing 737 simulator.
www.luchtdopen.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.