Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hongarije
Alles over Hongarije, vakantiehuisjes, hotels, plaatsinformatie, recepten, geschiedenis, etc.
www.hongarijevakantieland.nl
Vakantiehuizen Hongarije
Comfortabele vakantiehuizen met zwembad, omheinde tuin en speelweide.
www.vakantiehuizenhongarije.nl
Pension in Zuid-West Hongarije
Pension van Rijneckerhof ligt in Magyaregregy, gelegen tussen de Donau, de DrŠva en de Mura.
www.hongarijepension.nl
advertentie
Diamental-Hongarije
Actuele Informatie over de Hongaarse cultuur en natuur, vakantie en verblijf in Hongarije.
hongarije.diamental.nl
Huis kopen in Hongarije
GeGe Makelaardij is officieel makelaar in Hongarije en heeft altijd ruim 200 huizen te koop.
www.hongarijehuis.nl
Natuurlijk Hongarije
Leren zwemmen op de poesta in Hongarije.
www.natuurlijkhongarije.nl
Huizen in Hongarije
Uw woning in Hongarije koopt u bij de specialist.
www.magyarhazhollandia.nl
Vakantiehuis-Balaton
Vakantiehuis Harsfa direct aan het Balatonmeer in Hongarije. De perfect plek voor een fantastische en toch goedkope vakantie. Zin in zon? Kom naar het Balaton.
www.vakantiehuis-balaton.nl
Roos Real Estate
Woning kopen in Hongarije? Te koop huizen, bouwgrond of overig onroerend goed bij betrouwbare makelaar in Zuid-West Hongarije.
www.roosrealestate.com
advertentie
Hongarije Huis via Makelaar
Vanaf de eerste vakantie, de koop en de renovatie en alles wat er verder bij komt kijken.
members.home.nl/hongarije.huis
Vakantieland Hongarije
Uitgebreide reis-informatie over Hongarije.
www.vakantielanden.net/hongarije.htm
Toe Sjee
Koopwoningen, huurwoningen, beheer van (vakantie)woningen in Hongarije.
www.toesjee.eu
Resultaten: 24      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.