Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Target Promotionteam
Site van internationaal gekend hostessbureau.
www.targetpromotionteam.nl
Promotiemedewerkers
Full-service bureau voor al uw fieldmarketing activiteiten of anders gezegd: communicatie in het veld.
www.aux.nl
Holland Hostess Service
Holland Hostess Service is het professionele hostessbureau voor uw congressen, beurzen, vergaderingen en bedrijfsfeesten.
www.hostessservice.nl
advertentie
Palm Tree People
Site met database van hosts en hostessen.
www.palmtreepeople.nl
Promotion Partners
Ontdek op deze site wat Promotie Partners voor u kan betekenen bij activiteiten op het gebied van promotie, hospitality, cosmeticapromoties, horeca en merchandising.
www.promotionpartners.nl
2Promote
Hostess bureau gespecialiseerd in promotionele- en verkoopondersteunende activiteiten van de consumentenmarketing.
www.2promote.nl
Stormpeople
Stormpeople is een full service bureau dat zich onderscheidt door een groot bestand aan hardwerkende, mooie mensen die door hun meertaligheid internationaal inzetbaar zijn.
www.stormpeople.com
Models On Stage
Site met database en mogelijkheid tot inschrijven. Er staan tevens foto's op de site.
www.modelsonstage.com
New Elegance
Zij verzorgen je feestjes, recepties enzovoorts of plannen je events. Artiesten staan ter jouw beschikking.
www.newelegance.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.