Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Goedkope Autoverhuur in Spanje
Hier vindt u de goedkoopste betrouwbare huurauto's overal in Spanje, op alle vliegvelden, in alle grote steden, maar ook in heel veel kleine dorpjes. Alles inclusief, geen nare verrassingen achteraf.
www.goedkopeautoverhuurspanje.nl
Cheaptickets
Boek zelf online uw vlucht, hotel en huurauto.
www.cheaptickets.nl
Autolok
En van de meest toonaangevende auto-verhuurbedrijven in Friesland, met een vestiging in Leeuwarden en Dokkum.
www.autolok.nl
advertentie
Autohuur Canada
Reserveer online een huurauto in Canada. Steeds de beste voorwaarden en tarieven.
www.autohuurcanada.nl
Imexso
Wij verhuren auto's wereldwijd.
www.imexso.com
Del Sol Rent A Car
Online uw huurauto reserveren. Wij verhuren auto's in nagenoeg heel Europa en de U.S.A of het nu een wereldstad, toeristenoord, klein dorpje of een eiland is.
www.delsolrentacar.com
Costarentacar
Autoverhuur in Spanje. Uit het vliegtuig zo in uw huurauto, tevens bezorging bij uw accommodatie mogelijk.
www.costarentacar.com
Rodini Events
Dit boekingskantoor op Rhodos verleent u services voor bruiloften, het reserveren van huurauto's, het bezorgen van verrassingen thuis, en het verhuren van vakantiewoningen.
www.rodini-events.com
Autoverhuur Portugal
Autoverhuur aan de Algarve, goede en betrouwbare huurautos, afgeleverd direkt vanaf de luchthaven van Faro of bij uw accomodatie aan de Algarve.
www.autoverhuur-portugal.cc
advertentie
Autohuur
Vergelijk en boek uw huurauto online. Wereldwijde bestemmingen en tot 40 % procent goedkoper.
www.autohuur.org
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.