Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

We-Dwoje
Relatiebureau legt contact met Poolse dames.
www.we-dwoje.nl
Liefde, Warmte en Geluk
Uw huwelijksadvies- en relatiebemiddelingsbureau. Kriebels? Vlinders in je buik? Kijk eens op onze website voor liefde, warmte en geluk. U kunt zich gratis inschrijven.
www.lucky-birds.nl
Amor
Een dame uit Polen, Rusland of Ukraine iets voor u? Het alleen zijn beu? Kijk dan op onze website.
www.amor.nl
advertentie
Poolse Dames
Na betaling kan u een database raadplegen van Poolse dames die op zoek zijn naar een partner.
www.dwasercaplus.nl
Chimalina Huwelijksburo
Chinese vrouwen zoeken een Nederlandse man om te trouwen. Bezoek onze site en maak uw keuze in fotoboek en slideshow.
www.chimalinahuwelijksburo.nl
Relatie planet
Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden.
www.relatieplanet.nl
De chinese roos
Huwelijksbureau voor Chinese vrouwen (in China) en Nederlandse mannen. Chinese vrouwen zoeken een Nederlandse man om te trouwen. Bezoek onze site en maak uw keuze in fotoboek en slideshow.
www.chinesevrouw.nl
Dating en Huwelijksbureau
De makkelijkste weg om een partner te vinden. Actief in Bulgarijė, Roemeniė en de Balkan.
www.ljusman-datings.com
Amor Latin Vrouwen
Ontmoet mooie, lieve en sexy vrouwen in Honduras en andere Latijns Amerikaanse landen.
amor.que-si.net
advertentie
Argentijns Huwelijksbureau
Ontmoet een argentijnse vrouw die wil trouwen met een buitenlander.
www.vivaamar.com
4 You Dating
Internationaal relatiebemiddelingsbureau. Bemiddeling tussen dames uit Oost-Europa die een serieuze partner zoeken.
www.4youdating.com
Russiche Vrouwen Ontmoeten
Ons huwelijks/relatiebureau geeft u de mogelijkheid om mooie Russische, Wit-Russische, Oekrainse dames te ontmoeten op een professionele en verzorgde manier. Vind bij ons de vrouw van uw leven.
www.huwelijkspartner.com
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.