Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

ItaliŽ.nl
Het meest complete startpunt.
www.italie.nl
Alles uit ItaliŽ
Unieke webwinkel met puur en alleen Italiaanse food- en non-food artikelen.
www.allesuititalie.nl
Agritoerisme
Logeren op een wijnboerderij in Toscane.
www.agritoerisme-toscane.nl
advertentie
Belpaese
Internetgids voor de geÔnteresseerde ItaliŽ-reiziger. Het beste startpunt met veel eigen artikelen en prachtige foto's.
www.belpaese.nl
Tour ItaliŽ
Zoekmachine voor Nederlandstalige pagina's over ItaliŽ en de Italiaanse cultuur.
www.touritalie.nl
Tritt: Toscane Specialist
Tritt is de Toscane specialist met eigen mensen ter plaatse. Luxe villa's met privť zwembad en prachtige agriturismo's.
www.tritt.nl
Vakantie Toscane
Toscanespecialist met alleen authentieke, sfeervolle hotels in Toscane, uitgebreide beschrijvingen en fotoreportages.
www.hoteltoscane.nl
Camping Lido Continental
Op een zeer mooie locatie aan het meer van Mergezzo ligt Camping Lido Continental. Dichtbij Camping Continental ligt tevens het meer bekende meer Lago Maggiore.
www.lidocontinental.nl
Vakantiewoning Toscane
Originele vakantie accomodaties in het prachtige Toscane.
www.vakantiewoning-toscane.nl
advertentie
Un Po Di Tutto
Webwinkel met de lekkerste biologische italiaanse streekproducten. Op deze site treft u een keur aan Italiaanse (biologische) streekproducten. Alle producten zijn met veel aandacht en liefde geteeld.
www.unpoditutto.nl
Toscane.nl
De vakantiesite van Toscane.
www.toscane.nl
Villa Bussola
Villa Bussola is een vakantieadres waar u uiterst gastvrij ontvangen wordt in een serene, rustige omgeving.
www.villabussola.com
Resultaten: 30      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.