Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Japanse Cultuur
Alles over cultuur en reizen naar Japan.
www.japansecultuur.nl
Uchiyama
Informatie over Japan met alles over de unieke Japanse samenleving, over kunst en cultuur, zoals literatuur, poŽzie en theater alsmede de Japanse geschiedenis.
www.uchiyama.nl
Japan Specialist
Twintig jaar reizen en onze liefde voor Japan en de Oosterse cultuur is onze motivatie.
www.japan.nl
advertentie
Nederland-Japanse Vereniging
De Nederlandse-Japanse Vereniging is opgericht op 31 maart 1958 met als doel de verbreiding en verdieping van de kennis van Japan in Nederland.
www.njv.info
Entoshof
Japanse tuin met koivijver, bonsai en mos.
www.entoshof.nl
Japans Leren
Deze site biedt een wereld van informatie over het bekoorlijke Japan. Onder andere een basis Japan kan je hier terugvinden.
www.japansleren.com
Nederlandse Vereniging in Japan
Vereniging ter bevordering van de contacten tussen Nederland en Japan.
www.hollandjapan.com
Talen en Culturen uit Japan
Studiemogelijkheden betreffende Japan aan de universiteit van Leiden.
www.letteren.leidenuniv.nl/japans
De Japanse Samoerai
Informatie over het de bekende Japanese samoerai krijgers.
home.planet.nl/~fruytter
advertentie
Japanse Accupuntuur in Rotterdam
U heeft misschien wel al gehoord van de japanse accupuntuurbehandelingen. Deze site is de homepagina van het accupuntuurinstituut Ba Zhang Centrum in Rotterdam.
www.japanseacupunctuur.com
Landenweb
Informatie over verschillende landen en eilanden.
www.landenweb.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.