Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

European Judo Union
Website van de Europese Judo Federatie.
www.eujudo.com
Judobond Noord-Holland
Nieuws en informatie over judo in Noord-Holland.
www.jbn-nh.nl
Judo Essink
De site van Judo Essink Support, JES, Eindhoven. De stichting die de judoka's van sportschool Essink probeert te ondersteunen om hun doelen te bereiken.
www.judoessinksupport.nl
advertentie
Judo academie Amsterdam
Judoschool voor veilig en deskundig judo-onderwijs.
www.judoacademieamsterdam.nl
Judo A-zeven
Stichting Judo A-Zeven (JAZ) is een overkoepelende organisatie van verschillende judoclubs. JAZ is een initiatief van oud-wedstrijdjudoka's Marco Oord, Edwin Steringa en Grietzen Bouma.
www.judoa7.nl
Judo gallery
Judogalery4all de onbetwiste nummer 1 voor het nalezen en kijken van foto's en sfeerverslagen van wedstrijden in eigen land en daarbuiten.
www.judogalery4all.nl
Urban judo
Gedurende de komende vier jaren zal op deze website veel informatie over het Urban Judo project worden gepubliceerd.
www.urbanjudo.nl
Judo plein
Op het judoplein is van alles te vinden over judo: nieuws, links, artikelen, een forum enz.
judo.plein.nl
Sportpagina
Op deze site vind je duizenden sportlinks onderverdeeld in 53 dochterpagina's.
www.sportpagina.net
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.