Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Angelindedarkness
Erkende mediums en kaartlezers (ook voor zakelijke waarnemingen). Wij streven ernaar heldere en concrete adviezen te geven, zuiver en van hoge kwaliteit. Ook voor vragen over uw persoonlijke leven, kunt hier terecht.
www.angelindedarkness.nl
Voorspellingen
Online gratis kaarten trekken: voor week en dag. Het is de bedoeling dat je voordat je een kaart trek aan de engelen vraagt wat ze jou willen meegeven vandaag voor deze week.
www.voorspellingen.betrouwbaarparagnost.nl
Uw 6de Zintuig
De spirituele en paranormale advieslijn. Hier werken zeer zuivere en begaafde mediums, paragnosten en kaartleggers die u op een professionele maar ook menselijke manier kunnen helpen.
www.uw6dezintuig.nl
advertentie
Paracom
Telefoonlijn waar je contact kan maken met ervaren kaartleggers.
www.paracom.nl
Aristara
De tarot kaarten geven u inzicht in het leven.
www.arristara.nl
Tarotheksje
Cursussen, workshops en consulten kaartleggen.
www.tarotheksje.nl
Tarotwijzer
Gevestigde praktijk waar u terecht kan voor tarot.
www.tarotwijzer.nl
Kaartleggen
Door samen de kaart te leggen kunnen we een beetje in het verleden, heden en toekomst kijken.
www.kaartleggen.net
LeNormand Kaarten
Uitleg over de betekenis van de lenormand kaarten.
www.orakels.com/php/?m=wo_lcards
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.