Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Sevylo
Bent u op zoek naar een opblaasbare boot of kayak van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een rubberboot of kajak van het merk Sevylor een uitstekende keuze! Op www.sevylor.nl vindt u onze complete collectie aan Sevylor producten.
www.sevylor.nl
Kanom
Informatie, nieuws en bezienswaardigheden in Thailand vindt je bij Kanom.
www.kanom.nl
Kanovereniging Levitas
Wij zijn de studenten kano vereniging van Leiden en zijn gevestigd direct aan het water in Leiderdorp, een kwartiertje fietsen vanaf Leiden CS.
www.levitas.nl
advertentie
Kano Rotterdam
In Rotterdam bevinden zich twee kanoverenigingen, Never Dry en RCC prensenteren zich op een gezamelijke site: Kano Rotterdam. Je bent hier van harte welkom.
www.kanorotterdam.nl
Nederlandse Kanobond
De NKB is een overkoepelende organisatie voor alle kano en kajak disciplines en geeft het blad "KanoSport" uit.
www.nkb.nl
Toeristische Kanobond Nederland
De TKBN is een bond die bruist van activiteiten met als doel de recreatieve kanosport te bevorderen en te behartigen.
www.tkbn.nl
Kanoweb
Onze persoonlijke kano en kajak site. Boordevol leuke kanotochten, kanoroutes en kano tochtverslagen met onze Trapper kano (canadees) en Wilderness kajak.
www.kanoweb.nl
Kano Rijnland
LKV "Rijnland" is de kanovereniging voor de regio Leiden.
www.kanorijnland.nl
Kanocentrum
Kanocentrum Jan van Daalen, Honderden kajaks / kano's met een enorm (compleet) assortiment accessoires in Friesland.
www.kanocentrum.nl
advertentie
Kanoshop
De specialist in kayaks voor wildwater, tour, zee en wedstrijd. Tevens uitgebreid assortiment Canadese kanoís, peddels en accessoires.
www.kanoshop.nl
Ardennen Plezier
Eindeloos wandelen door de uitgestrekte bossen, kanoŽn, mountainbiken, stadjes bekijken, lekker eten, grotten ontdekken,...
www.ardennenplezier.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.