Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Teak Meubelen
Teakhuis Dordrecht heeft de mogelijkheid teak meubelen op maat te maken. Dit teak maatwerk kan van alles zijn: van een klein plantentafeltje tot een complete kastenwand.
www.teakhuis.nl
Schipper Kasten
De site van Schipper-Kasten. Deze firma maakt kasten op maat naar ieder z'n zin.
www.schipper-kasten.nl
Comfortkasten
Op deze site vindt je meer info over Comfortkasten. Je vindt er openingsuren, aanbiedingen, vacatures,...
www.comfortkasten.nl
advertentie
VTH Kasten
Op deze site vindt je meer info over VTH kasten. Zij maken jouw kasten op maat, naar jouw zin.
www.vthkasten.nl
Voordeelkasten
Zoek je een goedkope kast? Hier ben je aan het juiste adres!
www.voordeelkasten.nl
Svedex Kasten
Svedex Kasten is thuis in uw slaapkamer.
www.svedexkasten.nl
Jong Wonen
Deze site is van Jongwonen, Jongwonen kastsystemen is een gespecialiseerde zaak op het gebied van slaap, woon en kantoorkasten in standaard en maatwerk.
www.jongwonen.nl
Stijlapart
Maakt exclusieve en persoonlijke meubelen, of het nu gaat om een tafel, kast, bureau of kantoormeubel.
www.stijlapart.nl
Joost Baakman B.V.
Deze groothandel koopt en verkoopt decoratie-artikelen en meubelen.
www.joostbaakman.nl
advertentie
Inbouwkasten
Inbouwkasten laten maken voor kamer, keuken of zolder? Petersen Interieur maakt het.
peterseninterieur.nl/inbouwkasten/
De Antieksite
De catalogus vol antiek van de vakhandel in Nederland en BelgiŽ. Stijlvol, praktisch en inspirerend.
www.deantieksite.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.