Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cattery The Sunkids
Cattery The Sunkids is een cattery met al meer dan 25 jaar ervaring met Maine Coon katten en langharige Perzische katten.
www.sunkids.nl
Siamees Cattery Fearbhail
Het fokken van gezonde Siamezen en Oosters Kortharen . Dit doen wij door het combineren van zoveel mogelijk onverwante lijnen uit Amerika, AustraliŽ en Europa.
www.fearbhail.nl
Ragdoll Cattery de Poezenweide
Hier vindt u alles over de Ragdoll en andere kattenrassen.
www.poezenweide.nl
advertentie
Scarlettini
Wij fokken gezonde en mooie Siamezen en Oosters Korthaar van het moderne type.
www.scarlettini.nl
Kattenmaatje
Leuke kattensite met funnycats foto en video.
www.kattenmaatje.nl
Katten Poezen
Alles over uw kat en poes: geschiedenis, huisvesting, kattenbak, omgang, voeding, veiligheid en risico's.
katten-poezen.blogspot.com
Poezen Zoeken
Wij hebben dakloze poezen en kittens die kunnen herplaatst worden.
www.ikzoekeenpoes.eu
Katten en Honden Opvang Spanje
Website voor en over PACK, een katten en hondenopvang in Spanje.
www.dierenopvangspanje.com
Oosters Korthaar
Fokker van siamees en oosterskorthaar kittens met een mooie stamboom.
www.oosterskorthaar.com
advertentie
Amazing Maine Coon
Een kleine maine coon cattery in Belgie. Af en toe kittens beschikbaar.
www.mainecoonkittens.net
Sphynx Palace
Wij zijn een kleine cattery in BelgiŽ te Antwerpen. Neem gerust de tijd om een bezoekje te brengen aan onze prachtige website.
www.sphynxpalace.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.