Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Internationale recepten
Recepten uit Canada, USA, IndonesiŽ, ItaliŽ en Griekenland.
www.culinaire-plaza.nl
Tournedos
Een verzameling van heerlijke recepten onderverdeeld in groepen zoals vis, vlees en BBQ.
www.tournedos.nl
Kookwinkel Amsterdam
Ben je op zoek naar een kookwinkel in Amsterdam en online? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en profiteer je altijd van de beste aanbiedingen en leukste producten op kookgebied.
www.meesterslijpers.nl
advertentie
Smulweb
Online community voor de liefhebbers van eten en koken, met een uitgebreide receptendatabase en een actief ledenbestand.
www.smulweb.nl
Moeders Keuken
Wij koken voor u aan huis of op locatie naar wens, op niveau, met veel zorg en liefde voor de producten.
www.moederskeuken.nl
Ylona
De eerste receptenzoekmachine die zoekt op alle gerechttypes tegelijkertijd.
www.ylona.nl
Goedkope Keukenapparaten
Na een uitgebreide controle biedt De Retourboer retour gestuurde artikelen (retourproducten) en restpartijen met nieuwe producten een 2e kans.
www.deretourboer.nl/wonen-koken-huishouden/koken/
Ko's kookboek
Een eigen online kookboek.
www.koskookboek.tk
Tapas Recepten
De lekkerste tapas en hapjes om zelf te maken. Vrijwel allemaal met kleurenfoto van het resultaat.
www.tapas-recepten.nl
advertentie
Cobb Barbecue
Webshop voor draagbare multi-functionele Cobb Barbecues die u overal mee naartoe kunt nemen. Hij weegt slechts 4 kg en gebruikt ongeveer 8 briketjes voor ongeveer 3 uur kookplezier.
www.cobb-barbecue.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.