Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Romantiek aan de kust
Wil jij graag een romantische vakantie beleven aan de kust? Dit is de site die jij zoekt!
www.romantiekaandekust.nl
Kunst aan de Kust
De site over kunst aan de kustplaats Harlingen.
www.kunstaandekust.nl
De Panne
De Panne, het hele jaar door aantrekkelijk met Plopsaland, het breedste strand, de beste restaurants en 340 Ha natuurreservaat.
www.belgische-kust.nl
advertentie
Tuinen aan de kust
De website over de vier toegankelijke prive-tuinen aan de kust.
www.tuinenaandekust.nl
Nederlandse Kustvereniging
De Kustvereniging zet zich in voor de kust en de zee en voor een samengaan van behoud en ontwikkeling.
www.eucc.net/nl
Ontdek De Kust
Lekker uitwaaien aan de kust van Nederland. Hier vind u diverse arrangementen en informatie over badplaatsen.
www.ontdekdekust.nl
Park Atlantis
Vakantiepark aan de Belgische kust.
www.parkatlantis.com
De Kust
Portaalsite van de vlaamse kust.
www.dekust.org
Callantsoog
Een prachtig badplaatsje gelegen in de kop van Noord-Holland. Het strand is een van de mooiste en schoonste van Nederland.
www.callantsoog-info.nl
advertentie
Belgische Kust
Vakantieportaal voor de Vlaamse kust met veel foto's en links.
www.belgische-kust.net
Nauticlink
Getijdeklokken en getijdehorloges.
www.nauticlink.net
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.