Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Lease Trader
Occasion lease website waar leasecontracten worden aangeboden door een groot aantal leasemaatschappijen tegen scherpe leaseprijzen en flexibele looptijden.
www.leasetrader.nl
Broekhuis Lesaing
Broekhuis Lease staat voor maatwerk op gebied van automobiliteit voor de zakelijke markt.
www.broekhuislease.nl
Century Autolease
Century Autolease is er voor iedereen. U kunt bij ons alle merken en typen personenauto's en bedrijfswagens leasen, of u nu op zoek bent naar een auto of een compleet wagenpark.
www.centuryautolease.nl
advertentie
Vancia Rent
Onafhankelijke leasemaatschappij, deeluitmakend van de automobielgroep Vandecasteele.
www.vancia-rent.com
FOX Lease
Prive Autolease. Het veelal goedkope alternatief voor het zelf kopen of financieren van een auto, of de lease auto van de zaak. Met particuliere autolease 48 maanden zorgeloos rijplezier voor iedereen van 21 tot 64 jaar. Gemak naast comfort.
www.foxlease.nl
Direct Lease
DirectLease is een snel groeiende internationale leasemaatschappij die van oudsher via internet zaken doet. Daardoor werken we innovatiever, goedkoper en transparanter dan oude leasemaatschappijen.
directlease.nl
Riemersma Leasing
Riemersma Leasing profileert zich als onafhankelijke, niet merkgebonden autoleasemaatschappij.
www.riemersmaleasing.nl
MKB Lease
Auto's leasen is vooral mensenwerk. Wij willen dat onze klanten onbezorgd in hun leaseauto rijden. Leasecomfort noemen wij dat.
www.mkblease.nl
Terberg Leasing
hier kunt u terecht voor een leaseauto, auto leasen, shortlease, autoverhuur en alles wat te maken heeft met autolease.
www.terbergleasing.nl
advertentie
Lease auto
Vind hier met een paar klikken de beste private lease of zakelijke leaseauto, op de eerste en grootste onafhankelijke vergelijkingssite in Nederland voor auto leasen.
www.leasevergelijker.nl
Fortis Lease
Leasingoplossingen van de Fortis bank.
www.fortislease.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.